Ongewoon gewoon

Mijn God mens wat wordt dat beest van jou toch vet. Stop dan toch met eten geven. Je ziet toch, dat is een stierennek.

Wat wil je daarmee pogen dan? Veel bekijks op straat misschien? Een curiosum trekt wat volk hoor. Minderwaardigheidscomplexje bedekken, trien?

Of neen, tzijn anabolen. Je stopt er te veel proteïnen in. Hoe doe je dat eigenlijk. Je weet toch dat een hond niet van een rietje zuigen kan?

Kben zeker dat je ze ooit kwijtraken zal. Het beest wandelt met jou over straat. Kheb het al gezien hoor, de sprongen die je maakt.

Haar valse ogen en haar vervormde muil. Bijten zal ze zeker en vast. Want dat heb je met imperfecties, die kan je nooit vertrouwen. Achterbaks en vals.

 

Maar mevrouw, ze kan er toch niet aan doen hoe ze eruit ziet. Ze is toch geboren zoals ze is. Voor ons kan ze echt niet beter zijn hoor. Tis sterker dan haarzelf. En ze is ook sterker dan ze bedoelt. Ze heeft een genetische afwijking, de natuur heeft zich ongepast gemoeid.

Dat mag voor u wel allemaal vreemd lijken. Maar voor ons is ze heel gewoon. Tis even aanpassen dat ze niet te vaak gaat eten en we moeten haar leven wat meer begeleiden.

Mogen wij u even vertellen dat zij ons zoveel liefde geeft die u misschien nooit zal kennen. Gaat u even door de knieën voor een aaitje en een lik. U kan uw mening altijd bijstellen hoor.

Uw vooroordelen hebben het niet altijd bij het rechte eind.

 

En hou het tussen ons mevrouw. We hebben het hier over een dier dat iets anders is. Die is zich daar niet van bewust. Goed dat we het niet over mensen hebben. Tzou best kwetsend kunnen zijn? Of niet?

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s